Betaalinformatie

Betalen van je bestelling kan via IDEAL,  creditcard, zelf vooraf overboeken of contant/pin bij ophalen.

Let op: betalen via de creditcard worden er provisiekosten berekent. Dit zijn de kosten die aan Suez Thee doorberekent worden. 

Ideal
In onze webshop maken wij op dit moment gebruik van de betaalmethode iDeal. iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Paypal
U betaalt elektronisch via Paypal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden.

Bankcontact/ Mistercash
Als u iets via internet heeft bestelt en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Vooruitbetalen of achteraf betalen per bankoverschrijving:
U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

t.n.v. De Silveren Peer
Reknr: NL03INGB0006723327

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de optie vooruitbetalen! Wij handelen de verzending af wanneer het bedrag op onze rekening staat of als u de zending binnen heeft binnen 14 dagen. 

Ophalen kan bij ons in de winkel of in abbenbroek. 

Bestellen gaat heel eenvoudig.
Je kunt bestellen zonder een account aan te maken.

Kies de artikelen, die je graag wilt bestellen. Wanneer je klaar bent met bestellen, controleer je wat er zich in je winkelwagen bevindt. Kies de betaalwijze en of je je bestelling op wilt halen of bezorgt wilt hebben. Klik vervolgens op bestelling afronden. Vul je contactgegevens in en indien nodig een afwijkend afleveradres. Controleer je persoonlijke gegevens. Kies evt. nog voor de ontvangst van onze nieuwsbrief. Wanneer al je gegevens kloppen, klik je weer op bestelling afronden. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig je bestelling.

Retourneren of Ruilen

Tevredenheidsgarantie
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de ontvangen goederen. Dit kan gelden voor een volledige bestelling maar ook voor een enkel product in een door u geplaatste bestelling. Na ontvangst van uw bestelling, heeft u het recht om uw volledige aankoop, zonder opgave van reden, binnen 14 werkdagen ongedaan te maken.

Stuur binnen die 14 werkdagen een e-mail of via het retourformulier waarin u ons mededeelt uw aankoop ongedaan te willen maken. Vergeet niet uw order nummer te vermelden! U krijgt daarop een bevestiging, waarna u de goederen retour mag zenden.

Let op dat u ervoor moet zorgen dat de goederen zodanig verzonden worden dat ze niet kunnen beschadigen.

Indien u de volledige bestelling retourneert en wij de goederen hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag, binnen 14 dagen aan u terugbetaald worden. Mocht u van een bestelling en enkel product retourneren, dan zullen wij na ontvangst het bedrag van het toegestuurde product binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Transportschade
Helaas is transportschade een onderwerp waar wij hard tegen vechten maar niet kunnen voorkomen. Wij verzoeken u dan ook, indien mogelijk, foto's van de beschadigingen aan ons door te mailen. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en andere relevante gegevens. Afhankelijk van de beschadiging zullen wij dan de juiste actie ondernemen. Dit kan betekenen een aantal zaken opnieuw te sturen of bijv. te verrekenen bij een volgende bestelling.

Annuleren & Retourneren:
Annuleren: Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet door de Silveren peer is aangeboden voor verzending, kosteloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Uw ontvangen betaling wordt terug gestort wanneer wij het geweigerde pakket retour hebben ontvangen. 

Retouneren
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u iets retour wilt sturen, hiervoor gelden de volgende regels:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@desilverenpeer.nl of via het retounerenformulier  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je graag meer informatie? Lees dan onze algemene voorwaarden.

Klachten:
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. Onze gegevens:

De Silveren Peer
Irenestraat 14
3238 XT Zwartewaal
Info@desilverenpeer.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons direct een bevestiging en zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar De Silveren peer bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Veiligheid van uw gegevens:
De website www.desilverenpeer.nl heeft een SSL-certificaat. Secure Sockets Layer (afgekort als SSL), draait om encryptie. Dit gebeurt via een beveiligd data-opslagpunt, die werkt via een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Persoons- en betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen. SSL zorgt voor de encryptie van bijvoorbeeld creditcard gegevens of persoonlijke informatie, en zorgt er dus voor dat deze informatie niet gestolen kan worden.

Allergenen:
Er worden bij ons ook noten en andere allergenen verwerkt. Voor Allergenen verwijzen wij u naar de volgende pagina. Wij voldoen aan de wettelijk gestelde richtlijnen omtrent het vermelden van allergenen. Als u hier niet uit komt, stuur ons dan een mail en wij kijken of u kunnen helpen. 

Afvalstromen: beperken en recyclen 
De verpakkingsmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Het kan dus zijn dat uw bestelling wordt geleverd in een doos en of met vulmaterialen die eerder gebruikt zijn. Hiermee besparen we op het milieu en op onze verpakkingskosten. 

 

© 2020 - 2024 De Silveren Peer | sitemap | rss