Over ons

De Silveren Peer

De Silveren Peer is er voor alle soorten thee zoals, theezakjes, losse thee, thee-accessoires en chocolade. Wij leveren een uitgebreid assortiment losse , pure kwaliteitsthee, verpakt thee en aanverwante producten. De thee komt komt onder andere uit: China, Japan, Sri Lanka (Ceylon), India, Taiwan en Zuid-Afrika. 

Per 1 februari 2015 is De Silveren Peer gestart met de verkoop van thee, koffiebonen, accessoires en het organiseren van theeparty's (zie link theeparty), workshops. Waarom de naam De Silveren Peer. Misschien zoals jullie gezien hebben is mijn achternaam Goudappel en ooit is als geintje De Silveren Peer ontstaan. De meeste klanten, collega's en vrienden noemen me nog steeds Silverpeertje.

Wilt u nu al meer informatie over deze site of De Silveren Peer neemt dan gerust contact op via de telefoon of mail. Laat ook gerust u mening over u thee en/of koffie achter op onze Facebookpagina. We zijn de theespecialist van Voorne-putten met onze eigen theesommelier.

 

Per 1 september 2018 hebben we onze eigen plekje gekregen in Zwartewaal.

Onze openingstijden zijn elke donderdagmiddag 12.00 uur tot 16.00 uur, als wijze van proef de donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en zaterdagochtend 10.00 tot 14.00 uur, met uitzondering van vakantie of marktdagen dan wordt de het verplaatst naar een andere dag. Wil je buiten deze tijden komen stuur ons gerust een mail of whatsapp en wij kijken of we op dat moment beschikbaar zijn. Uitgezonderd op dinsdag, woensdag overdag, vrijdag overdag en zondag zijn wij gesloten.

Je kan dan verschillende theeën komen proeven en kopen. Natuurlijk kunt u ook op afspraak langskomen of onze workshops volgen op onze vast locatie in Zwartewaal vanaf 2 personen. Dus kom gezellig langs. Wij hebben de thee voor u klaar staan om te komen proeven.

op de volgende dagen zijn wij gesloten

 

 

 

 

Sonja Goudappel eigenaar van De Silveren Peer en is geboren, getogen en woont er nog steeds, dus een echte in Zwartewaalse . Je mag me ook een Briellenaer noemen omdat vanaf 1980 Zwartewaal bij gemeente brielle is gaan horen. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters (Je ziet ze regelmatig voorbij komen) en heb verschillende huisdieren en een paard. In Zwartewaal ben ik ook actief als comite lid van het Oranje Comite en organiseer elk jaar Koningsdag. In 2015 heb ik besloten om iets met thee te gaan doen en heb mijn webshop geopend. In die tussentijd is er veel veranderd. In 2016 ben ik  begonnen met de opleiding tot theesommelier, nu ben ik nog bezig met Leerjaar 2 om jullie beter te kunnen helpen en te laten zien wat je met thee allemaal kan doen. Sinds september 2018 heb ik ook mijn eigen plekje gekregen, om jullie te laten zien wat voor een thee ik heb en wat je allemaal met thee kan doen. Jullie zijn van harte welkom in mijn winkel voor al jullie vragen over thee of workshops. Tot snel.

 

 

Wat de fudge

Wat de fudge wordt gerund door Daisy van der Knaap. Zij maakt de heerlijkste fudge en taarten voor iedereen. Wat de fudge heeft een pagina op deze website en een facebookpagina. Wilt u meer informatie dan kan je haar mailen op watdefudge@desilverenpeer.nl of bellen op tel:06-12318156


Het is bij ons ook mogelijk om aan bedrijven en restaurant te leveren. Voor een offerte of andere vragen neemt je contact op via onderstaand mailadres.

Wilt je graag een zelf samen gesteld cadeau of wilt u een theeparty dan is het mogelijk om een afspraak maken via onderstaand emailadres.


Wij zijn nog steeds op zoek naar leuke plekjes om te staan, bijv lady's nights, braderieën, markten en ect. Heb je een tips of wil je ons uitnodigen stuur ons dan een mail. Heb je misschien andere tips voor de website. Schroom niet en stuur ons een email.

Wilt u nog iets anders melden of heeft u een tip voor ons. Geeft het aan! 


Alle leveringen uit voorraad worden zo snel mogelijk geleverd. Alle afgebeelden thee zijn per 50 gram.

We zijn nog altijd opzoek naar nieuwe producten. Denk je dat je bij onze doelgroep past. Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren ook aan horeca en bedrijven. Wij adviseren je graag.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

 

De Silveren Peer

 

Bezoekadres:

Wilhelminalaan/Christinalaan 2 (De Ingang is aan de Wilheminalaan zijkant van de Gaffelaar)

3238 AD Zwartewaal

 

Postadres

Irenestraat 14

3238 XT Zwartewaal

Email:info@desilverenpeer.nl

tel:0619190559

KVK:62481703

btw: NL002011022B08

© 2020 - 2021 De Silveren Peer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel