Over ons

De Silveren Peer

De Silveren Peer

Wij zijn de theespecialist van Voorne-putten met onze eigen theesommelier.

Bij de Silveren Peer is een uitgebreid assortiment kwaliteitsthee verkrijgbaar, zoals in 150 soorten losse thee. Daarnaast zijn er allerlei producten verkrijgbaar waaronder theepotten, mokken, glazen, theefilters, chocolade en koffiebonen.

Onze kwaliteitsthee komt onder andere uit China, Japan, Sri Lanka (Ceylon), India, Taiwan en Zuid-Afrika. 

Op 1 februari 2015 heeft De Silveren Peer zijn deuren geopend is gestart met het organiseren van theeparty’s. Per 1 september 2018 hebben we onze eigen plekje gekregen in De Gaffelaar in Zwartewaal, van waaruit we al onze activiteiten organiseren.

Onze bijzondere naam doet misschien denken aan fruitige thee, maar niets is minder waar. Zoals je misschien hebt gelezen is mijn achternaam Goudappel. Ooit is bij wijze van grap daaruit de tegenstelling “De Silveren Peer” ontstaan. Niet de zilveren peer want dat was te gewoon. De meeste klanten, collega's en vrienden noemen me nog steeds Silverpeertje.

Wil je meer informatie over De Silveren Peer of heb je vragen over ons assortiment neem dan gerust contact op via de telefoon of mail. Wij zijn ook te vinden op Facebook. Laat daar gerust je mening over onze thee, koffie of service achter.

We nodigen je uit om eens langs te komen en onze verschillende theeën te komen proeven en kopen. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken buiten openingstijden of onze workshops volgen.

 

Sonja Goudappel

Sonja Goudappel is eigenaar van De Silveren Peer in Zwartewaal. Hier is zij geboren en getogen en ze woont er nog steeds. Sonja is dus een echte in Zwartewaalse. Toch zit er ook een Briellenaer in haar; vanaf 1980 is Zwartewaal immers bij gemeente Brielle gaan horen.

Sonja is getrouwd en heeft 2 prachtige, enthousiaste dochters die een oplettende klant regelmatig voorbij zal zien komen in de winkel en op de website.

In huize Goudappel wonen verschillende huisdieren en een paard.

Naast het gezinsleven en De Silveren Peer, is Sonja ook vaak te zien als vrijwilliger in verschillende comite's en verenigingen in zwartewaal.

Sinds de opening van De Silveren Peer in 2015 is er veel veranderd. In 2016 heeft Sonja haar kennis aangevuld door de opleiding tot theesommelier te voltooien. Nu is zij gestart met het volgende leertraject ter verdieping van de opgedane kennis. Op het gebied van thee zijn de mogelijkheden eindeloos en ze informeert haar geïnteresseerde klanten daar graag over in de winkel of in de workshops. Dit workshops kunnen sinds september 2018 worden gegeven in Zwartewaal.

 

 

 

 

 

Het is bij ons ook mogelijk om aan bedrijven en restaurant te leveren. Voor een offerte of andere vragen neemt je contact op via onderstaand mailadres.

Wilt je graag een zelf samen gesteld cadeau of wilt u een theeworkshop dan is het mogelijk om een afspraak maken via onderstaand emailadres.


Wij zijn nog steeds op zoek naar leuke plekjes om te staan, bijv lady's nights, braderieën, markten en ect (op het eilanda Voorne-Putten). Heb je een tips of wil je ons uitnodigen stuur ons dan een mail. Heb je misschien andere tips voor de website. Schroom niet en stuur ons een email.

Wilt u nog iets anders melden of heeft u een tip voor ons. Geeft het aan! 


Alle leveringen uit voorraad worden zo snel mogelijk geleverd. Alle afgebeelden thee zijn per 50 gram.

We zijn nog altijd opzoek naar nieuwe producten. Denk je dat je bij onze doelgroep past. Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren ook aan horeca en bedrijven. Wij adviseren je graag.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

 

De Silveren Peer

 

Bezoekadres:

Wilhelminalaan/Christinalaan 2 (De Ingang is aan de Wilheminalaan zijkant van de Gaffelaar)

3238 AD Zwartewaal

 

Postadres

Irenestraat 14

3238 XT Zwartewaal

Email:info@desilverenpeer.nl

tel:0619190559

KVK:62481703

btw: NL002011022B08

© 2020 - 2024 De Silveren Peer | sitemap | rss