Wilt u als horeca gelegenheid of als bedrijf alles over thee weten bij u gerecht of gewoon om te verkopen. Beide is geen enkel probleem. Sonja Goudappel onze theesommelier komt graag bij u langs om het met u door te spreken. 

 

Wanneer je binnen de organisatie overweegt losse thee of ander soort thee te schenken, dan willen wij van De Silveren Peer daar graag bij ondersteunen. Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om al vanaf 250, 500 gram en 1 kg losse thee in te kopen.

Het drinken van heerlijke losse theeën is naast het veelvoorkomende koffie aanbod zeker geen overbodig luxe, daarnaast is dit op lange termijn ook goedkoop. Als bedrijf  heeft u bij ons keus uit meer dan 85 smaken losse thee. Deze is vanaf 250, 500 gram en 1 kg te bestellen inclusief zetinstructie. Zo simpel en makkelijk kan het zijn!

Wil je thee of proefzakjes met je eigen thee naam en/of logo in je winkel. Dit is bij ons mogelijk. Ook mogelijk voor speciale bijeenkomsten en etc

Het is ook mogelijk om losse thee te verkopen met onze zakjes en logo in 50, 100, 250 gram. Wil je daarbij ook accessoires verkopen zoals de theefilters en de kandy. Dan is dit geen enkel probleem. Mail ons voor een vrijblijvende afspraak en we komen bij u langs.

Wij hebben ook sinds kort de theeplankjes. Dit is een theeplankje(steigerhout), theedoosjes met thee erin, maatlepels en een theekaart. Vraag ernaar bij u afspraak. Deze kunnen wij meenemen als voorbeeld. De theekaart en de thee kunt u naar u eigen smaak inrichten.

Als u bij een minimale besteding van € 30,00 euro inkoopt krijgt u een vaste korting in onze webshop en kunt u ten alle tijden ook via de webshop bestellen. Anders kunt u een mailtje sturen.

 

Dit is natuurlijk nog niet alles wat wij aanbieden. Wij kunnen ook 1 van onze workshops bij u op de zaak geven.  Wilt u ons inhuren voor een dag of een andere activiteit dat is natuurlijk geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag voor u een mooie offerte.

Voor een offerte of andere vragen neemt u contact op via onderstaand mailadres.

Wij staan u graag tot dienst!

info@desilverenpeer.nl

1BC6B94E-B3E1-4AC2-9DE7-EBCA6A9CC98A.jpg

© 2020 - 2022 De Silveren Peer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel