Ben jij net zoals ons de trotse eigenaar van je eigen onderneming? wil jij je werknemers trakteren op een moment voor jezelf, zodat jij en je werknemers goed voor de dag komen? Of wil jij je klanten een heerlijk drankje aanbieden of versturen? Neem dan contact met ons op

Wij bieden het je het volgende aan

  • Lekkere thee op het werk
  • Verkoop van losse thee
  • Thee in de Horeca
  • Relatiegeschenken
  • Kerstpakketten
  • Theeworkshops op het werk

Lekkere thee op het werk

Wil je op je werk ook je werk ook kunnen geniet van heerlijke losse thee met verschillende smaken uit ons assortiment(150 soorten) ? Dat is zeker mogelijk in verschillende vormen: wat dacht je van leuk plankje met verschillende potjes, in een blikje of al voorverpakt in zakjes. Wij zijn bij verschillend bedrijven terug te vinden zodat jij, je personeel en klanten heerlijk kunnen geniet van heerlijke losse thee.

Verkoop van losse thee

Ben jij nog opzoek naar heerlijke thee in je assortiment/winkel? Wij bieden jou aan om zakjes in te pakken, verpakken en te stickeren met eigen logo(niet stickeren ook mogelijk. Keuze uit zakjes van 50, 100, 250 gram. Het is mogelijk om van te voren in de winkel te komen proeven, we komen ook graag bij je langs met proefmonsters of we sturen deze vrijblijvend naar je toe.

Thee in de Horeca

Het drinken van heerlijke losse theeën is naast het veelvoorkomende koffie aanbod zeker geen overbodig luxe in de horeca, daarnaast is dit op lange termijn ook goedkoop. Als bedrijf  heeft u bij ons keus uit meer dan 130 soorten smaken losse thee in ons assortiment. Wij hebben ook leuke theeplankjes om de thee aan tafel te serveren.

Relatiegeschenken/kerstpakketten

Wil jij je personeel of klanten een leuk pakket toe zenden? Er zijn diverse leuke thee en koffie pakketten beschikbaar. Den aan een brievenbuspakket gevuld met losse thee en/ of koffie en iets lekkers. Tevens bieden wij de service om deze direct naar relaties en/of personeel te verzenden en een persoonlijke boodschap toe te voegen an het pakket. Nadat de pakketten zijn verzonden laten wij dit weten. Zo blijft zo zo goed mogelijk op de hoogte

 

Theeworkshops op het werk

Dit is natuurlijk nog niet alles wat wij aanbieden. Wij kunnen ook 1 van onze workshops bij u op de zaak geven.  Wil je onze theesommelier inhuren voor een dag of een andere activiteit dat is natuurlijk geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag voor u een mooie offerte.

Voor een offerte of andere vragen neemt u contact op via onderstaand mailadres.

Wij staan u graag tot dienst!

info@desilverenpeer.nl

 

© 2020 - 2024 De Silveren Peer | sitemap | rss