Verzendinformatie

Betaalinformatie

iDEAL
In onze webshop maken wij op dit moment gebruik van de betaalmethode iDeal. iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Vooruitbetalen of achteraf per bankoverschrijving:
U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

tnv. De Silveren Peer
Reknr: NL03INGB0006723327

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij deze optie! Wij handelen de verzending af of binnen 14 dagen na verzenden. Geef dit duidelijk aan als u achteraf betaald.
 

Verzend- en ophaal informatie
Tijdens het afrekenproces kunt u aangeven of u uw bestelling wilt laten bezorgen of zelfs bij ons thuis komen ophalen.

Verzenden
Voor het verzenden van onze thee en aanverwante artikelen maken wij gebruik van PostNL. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan, dat wanneer u op werkdagen besteld, uw bestelling binnen 48 uur wordt aangeboden aan PostNL. Het kan door omstandigheden zijn dat wij het pakketje niet gelijk versturen. Wij staan namelijk ook op markten en doen workshops. daardoor kan het iets langer duren. Houdt u hier wel rekening mee. PostNL zal doorgaans 24 tot 72 uur nodig hebben om uw bestelling bij u aan te bieden. Bestellingen die in het weekeinde zijn geplaatst, worden maandag aangeboden bij PostNL. . Het kan door omstandigheden voorkomen dat het een dag tot 3 dagen later wordt aangeboden.

Nederland   

Bestelbedrag                    Verzendkosten

Brievenbuspakket            € 4.15

van €0,00 tot €50,00        € 6.35

Vanaf €60,00*                   GRATIS

*excl btw

Bezorgen in Zwartewaal is Gratis. klik dan ophalen aan bij verzenden.

Bezorgen op Voorne-Putten-Rozenburg € 4,50 (Heenvliet / Brielle / Hellevoetsluis / Vierpolders / Geervliet / Oostvoorne / Spijkenisse / Rockanje/ Tinte / Zuidland / Abbenbroek / Simonshaven / Rozenburg). Deze worden alleen op een afgesproken tijdstip afgeleverd. Deze route kan extra lang duren. Wij doen 1x in de 2 weken een rondje)

Geef aan het einde aan ophalen, bij opmerking brengen. Dan komen wij het naar je toebrengen. Dit kan 1 tot 4 dagen duren.

Abbenbroek kan het opgehaald worden op afspraak. Geef dit van te voren aan.

Brievenbuspakketjes staat op de eerste verzendpagina niet goed aangegeven. Bij de eerst volgende pagina (gegevens invullen en afrekenene) kunt u brievenbuspakketje aangeven als deze ertussen staat

Verzendkosten buitenland
Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 8,00. De werkelijke verzendkosten liggen aan bestelling en het gewicht van het pakket.

Ophalen
In overleg kan het ook opgehaald worden. Hiervoor kunt u van te voren aangeven dat u deze komt ophalen. Dag en tijdstip is in overleg.

Retourneren, Ruilen, klachten, veiligheid van u gegevens

Annuleren:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet door De Silveren peer is aangeboden voor verzending, kosteloos.
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Uw ontvangen betaling wordt terug gestort (binnen 14 dagen) wanneer wij het geweigerde pakket retour hebben ontvangen. 

Retourneren:
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u iets retour wilt sturen, hiervoor gelden de volgende regels:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@desilverenpeer.nl of stuurt u ons het herroepingsformulier hieronder toe. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@desilverenpeer.nl of het retour formulier invullen. .  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je graag meer informatie? Lees dan onze algemene voorwaarden.

Wilt u nog meer informatie kijk dan bij algemene voorwaarden  

U gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van u pakket, deze gegevens worden niet gedeeld met derde.

 

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

 

Hergebruik karton

Afvalstromen: beperken en recyclen  
De verpakkingsmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Het kan dus zijn dat uw bestelling wordt geleverd in een doos en of met vulmaterialen die eerder gebruikt zijn. Hiermee besparen we op het milieu en op onze verpakkingskosten.

© 2020 - 2024 De Silveren Peer | sitemap | rss