Over uw thee:

  • Onder kruiden verstaat men alle planten die een aangename geur hebben en worden gebruikt voor de bereiding van geurstoffen, planten met een geneeskrachtige werking en alle planten die voor het gebruik in de keuken geschikt zijn.
  • Net als voor alle smaakstoffen en specerijen geldt ook voor kruiden dat ze in het gerecht niet de boventoon mogen voeren.
  • Kruiden die rauw worden gebruikt moeten zo vers mogelijk worden verwerkt en mogen niet te lang met water in contact zijn geweest.
  • Hetzelfde geldt overigens voor kruiden die worden meegekookt of -gestoofd. Zodra ze zijn gekocht dient men het bindtouw van de bosjes verwijderen, een klein stukje van de stelen te snijden en in fris water te zetten.
  • Potjes dient u uit te pakken, op een koele lichte plaats te zetten en eventueel water geven.
  • Kruiden uit eigen tuin worden natuurlijk op het laatste moment geplukt. Reeds geplukte blaadjes of zelfs gehakte of gesneden kruiden of stengels mogen niet blijven liggen, omdat ze na een korte tijd alle geur en aroma verliezen.

Bereidingswijze:

Zet uw thee op 100 °C.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Theeproeverij thee en kaas € 22,00 € 18,00
© 2020 De Silveren Peer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel